Kollektion

Kollektion

Kollektionen er nøje udvalgt i takt med tiden. Hos er et gardin ikke bare et gardin, men et element, der også egner sig som rumdeler, et kunstværk, i kombination med hinanden, eller en smuk akustikløsning. At vælge blandt 1000 forskellige stoffer har ikke været en nem opgave, men vi er meget stolte af vores kollektion, som er et mix af moderne, outrere og klassiske stoffer. Vi har også haft i mente, at et gardin ikke bare er et gardin, men kan kombineres ved både at hænge for sig selv, bruges som rumdeler, akustikløsning og som kunstværk.

See Through Me:
Et smukt stykke stof der med sin lethed og gennemsigtighed holder de største solstråler ude, men sørger også for, at der kommer masser af lys igennem. Det er ideelt i stuen, soveværelset og kontoret, hvor du gerne vil have lys, men ikke ønsker indkig. Med stoffets lette tilgang til dans når du går igennem rummet, eller vinduet står lidt på klem, emmer det af liv og stil på en og samme tid.

Electric Fuzz:
En letvægter i særklasse der er stille, når der er stille, men bevæger sig så snart der er liv i rummet. Med Electric Fuzz har du mulighed for at give det mere klassiske hjem et pift med smukke farver. Den lækre marmorering der danser i solen, giver Electric Fuzz det ekstra touch til soveværelset, stuen eller køkkenet.

Crisp Feeling:
Crisp er mere ruff i kanten, og med sin grove vævning syner det mere rustikt med sin sprøde tekstur. Overgangen fra de helt tynde tråde til de mere kraftige tråde gør, at gardinet giver mindre gennemsigtighed end See Through Me og Electric Fuzz. Crisp Feeling vil være ideelt som de skulpturelle gardiner til den både klassiske og moderne stue -begge steder vil den virke som en ny dimension, der passer perfekt ind.

Heavy Breeze:
Det smukke tidløse gardin i 100% hør, falder elegant og eksklusivt i et meget naturligt tungt look. Den tætte vævning gør, at du får et elegant stykke stof, der stadig syner af råhed og elegance. Heavy Breeze, gør sig fantastisk som gardin i stuen, soveværelset, eller som Roman Style (foldegardin), da det tager en del lys, men ikke er et mørklægningsgardin. Det danser når der kommer et lidt større pust, men ellers er det loyalt med et elegant fald.

Light Breeze:
Light Breeze er som navnet antyder en lettere udgave af Heavy Breeze. Det holder den hårde sommersol og varme ude, uden at mørklægge rummet. Et gardin, hvor du kan være privat, men langt fra indelukket. Den rene hør bevæger sig som bølgeskvulp der roligt og let angriber stranden med bløde bevægelser.

Soft Spot:
Er vores elegante velour, der med sin slanke og raffinerede luv, er spot on. Om det er biblioteket, stuen eller blot forhæng foran dør eller tøj, vil Soft Spot med sine smukke reflektioner arbejde med det eksisterende lys i rummet. Sammensat med vores See Throug Me, får du den bløde overgang mellem to meget forskellige stoffer, der sammen skaber en euforisk bevægelse. Dette stof er indbegrebet af taktil blødhed, der mest af alt gerne vil krammes.

Glammed Up:
Den smukke vævning, der med sin glansende overflade får de fleste til at lægge sig fladt ned af misundelse. Glammed Up har indvævet mørklægning i de fleste farver, så du også kan bruge det i dit soveværelse. Stoffet er ideelt til at kombinere med Electric Fuzz og See Through Me for et eksklusivt og elegant udtryk. Et skævt tvist, men en sikker vinder.

Brug inspiration eller rådgivning til dine gardiner? Se vores side med gardin inspiration eller besøg vores showroom House of Handcrafted.