Kontakt

Kontakt

Hvordan får du den bedste følelse af gardinerne? Er det et foto, en tegning, eller en prøve på 5 x 5 cm.? Vi tror den bedste måde at se- og føle gardinerne på, er i det rette omgivelser. Vi syntes ikke at fremvisning af gardiner kommer til sin ret i et over belyst showroom, i en gardinbus, eller på en lille klud af en stofprøve. At se stofferne i de rigtige omgivelser, og få følelsen af hjemlig hygge giver det bedste indtryk.

Derfor har vi indrettet os sammen med Handcrafted Interior i et rigtigt hus. Et smukt hus bygget i det herrens år 1917, i ambassadekvarteret nord for København. Et hus som rummer lige præcis alle de skævheder og finurlige detaljer, som ældre huse heldigvis indeholder. Med den kulisse får vi på bedste vis eksponeret alle de smukke og forskellige gardiner.

Vores varmeste ønske er at vores hus indbyder til, at du kommer indenfor. Der er altid kaffe på kanden, og stemningen i House of Handcrafted er familiær og hyggelig. Vi har endda en aflukket have, hvor dine børn kan lege, mens I taler gardiner med vores Handcrafted Drapes Interior designere.

House of Handcrafted fremviser foruden Handcrafted Interior’ smukke snedkermøbler vores håndsyede gardiner i alle rum. Man vil kunne se smukke foldegardiner, minimalistiske rullegardiner eller florlette gardiner fra loft til gulv. Vi tilbyder også gardiner med dæmpbar LED, eller fjernstyret træk/rul.

House of Handcrafted er en drøm af et showroom, indrettet som et smukt hjem, hvor I nemmere kan forestille jer løsningerne i jeres eget hjem. I kan mærke, se og opleve afskærmning, som en dag måske skal hænge hjemme hos jer.

Velkommen til House of Handcrafted
Gammel Vartov Vej 2
2900 Hellerup

Du er velkommen til at komme forbi og mærke og se vores stoffer. Hvis du ønsker en mere dybdegående introduktion, er du velkommen til at booke en tid på tel: +45 3122 4455 eller info@handcrafteddrapes.com. Besøg eventuelt vores kollektionsside hvor du får en god fornemmelse af vores forskellige gardin typer her.