Om os

Ukomplicerede og ligetil

Handcrafted Drapes er født ud af Handcrafted Interior, som i snart 10 år har drevet eget værksted i Letland hvor 150 dedikerede håndværkere er beskæftiget med at håndbygge køkkener, bademøbler og andre snedkererede opbevaringsmøbler.

Vores tætte relation til Letland og vores moderselskab, har skabt en unik mulighed for, at vi lige fra starten har været i stand til at ansætte verdens bedste syersker – de lettiske syersker, der med stolthed arbejder med håndværksmæssige traditioner, hvor der er tid til faglig fordybelse. Det betyder, at vi kan stå inden for et smukt resultat hver eneste gang, nålen rammer tekstilet og vi starter nye gardiner op.

Vores moderselskabs størrelse har ligeledes gjort, at vi fra starten har været i stand til at opnå aftaler på tekstiler, som aldrig ville have været muligt som nyetableret virksomhed. Fordele der kommer dig til gode i form af konkurrencedygtige priser.

Vi er ukomplicerede og ligetil i vores proces. Vi starter sammen hos os med at skitse tanker og ideer, gå tekstilerne igennem – helt uden at være låst af predefinerede mål eller længder og helt uden at bruge unødige ressourcer på 3D-tegninger. Vi koncentrerer os udelukkende om at skabe attraktive løsninger til en attraktiv pris.

Vores ambition er at være med til at forny og definere skræddersyede gardiner i Danmark.

Se vores kollektion her.